Voordelen van OAMKB Fiscaal

Het doel van OAMKB is: ondernemers helpen succesvoller te ondernemen. Dit doen we door de professional aan je zij te zijn in elke situatie die je als ondernemer tegen kunt komen. Daarom biedt OAMKB naast de financiële administratie die grotendeels automatisch verloopt, je alle expertise die je als ondernemer nodig kan hebben binnen handbereik.
Dit geldt voor MKB ondernemers, voor accountants en administrateurs die hun klanten aan fiscaal juridisch advies willen helpen en voor klanten van OAMKB.
OAMKB fiscaal bestaat uit fiscaal juristen en belastingadviseurs die voor de benodigde juridische ruggespraak, advies en (procedurele) werkzaamheden zorgen. Omdat we geloven in voorspelbaarheid en transparantie werken we met vaste maandabonnementen en vaste pakketprijzen die we vooraf samen met je opstellen.

Professional aan je zij

Aan alle OAMKB partners heb je een professional aan je zij doordat we grote betrokkenheid voelen en je graag helpen met onze opleidingskennis, jarenlange ervaring en up-to-date kennis dankzij de continue trainingen van OAMKB. De trainingen zijn zowel vakinhoudelijk als op het gebied van ondernemerschap. Alle OAMKB’ers zijn namelijk zelf ook ondernemer. Dat zorgt ervoor dat jij met elk van ons op ondernemersniveau kunt praten. Ieder van ons komt alle situaties tegen waar jij ook voor staat. Omdat we binnen OAMKB nauw met elkaar samenwerken, hebben we veel kennis en ervaring ter beschikking waar je uit kunt putten. Wanneer wij op een bepaald punt niet voldoende onderlegd zijn, zullen we nooit gissen, maar er altijd iemand bijhalen die daar de professional in is en jou het beste kan adviseren of begeleiden.
Alle fiscalisten en belastingadviseurs van OAMKB fiscaal hebben een brede achtergrond op het gebied van juridische procedures, belastingregels en het onderhandelen met de belasting. Ook wij zijn ondernemer. We helpen je graag het beste uit je onderneming te halen. Daar heb je namelijk recht op! Je kunt ons zien als je partner aan je zij, omdat we je bijstaan met professioneel advies en gedegen ruggespraak.  

Alle expertise bij de hand

Als ondernemer of administratie/accountantskantoor heb je op diverse momenten eenmalig, kortstondig of langduriger een expert nodig. Dit kan een (RA)accountant, bedrijfskundige, personeelsadviseur, controller, bewindvoerder, marketeer of fiscaal jurist zijn. Dan is het wel zo fijn als je die met een handomdraai geregeld krijgt, en wel tegen dezelfde condities als je gewend bent van je vaste aanspreekpunt binnen OAMKB.
Breng je je financiële administratie ook bij OAMKB fiscaal onder (dat kan makkelijk), dan is jouw contactpersoon natuurlijk direct je expert op het gebied van fiscaal juridische zaken. Via ons kun je ook heel eenvoudig andere expertises inzetten. Onze tarieven staan transparant op onze website en voor voordelige combinaties of specifieke vragen kun je ons altijd vragen mee te denken.

Juridische ruggespraak

Elke ondernemer die meer omzet draait dan €10.000 heeft al baat bij een fiscaal jurist. We zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de belastingvoordelen door de belastingaangiften voor je te doen: belastingaangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, schenk- en erfbelasting, loonheffing en dividendbelasting van ondernemers en particulieren.  
Bovendien kun je bij ons terecht bij:

Welke juridische structuur je kiest, kan grote consequenties hebben voor je financiële zekerheid en belastingdruk, nu en in de toekomst bij eventuele bedrijfsovername. Wij maken een overzicht voor je met alle voor- en nadelen voor jouw situatie, dan kun je een weloverwogen beslissing nemen en kom je niet zomaar voor verrassingen te staan;

We geven je inzicht in alle stappen van het overnameproces, de juridische aspecten en de waardering van de onderneming. We zorgen dat alle fiscale mogelijkheden goed in beeld worden gebracht zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle beschikbare belastingvoordelen.

Pensioen vormt uiteraard een belangrijk onderdeel van je financiële planning, zeker voor ondernemers en DGS’s. We hebben hiervoor speciale expertise in huis. We maken financiële planningen waarin je inzicht krijgt in je de inkomens- en vermogenssituatie nu en in de toekomst.

Via de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) helpt het ministerie van Economische Zaken bedrijven om de financiële lasten van research en development (R&D)-projecten te verlagen. We zijn ervaren in het aanvragen van deze subsidie en helpen je er graag bij.

Soms ben je het niet eens met de belastingdienst. We helpen je met de bezwaarprocedures tegen de belastingdienst en de beroepsprocedures bij de rechter. We treden dan op als jouw (fiscaal) advocaat.

Vaste pakketprijs

Elke OAMKB professional voelt zich persoonlijk betrokken bij zijn/haar klanten: we willen je helpen nog succesvoller te ondernemen. Daarom vinden we het belangrijk dat je geen drempel voelt om contact met ons op te nemen. Je mag ons altijd (tussendoor) bellen, mailen en appen. In noodsituaties kun je ook altijd op ons rekenen.
Bij een goede financiële planning hoort ook voorspelbare uitgaven. Daarom staan al onze tarieven transparant op onze website. Aangezien elke situatie uniek is, maken we eerst een overzicht van de werkzaamheden die je ons vraagt te verrichten en maken we daar 1 vaste prijs van, een pakketprijs. Dit leggen we aan je voor. Alleen wanneer je akkoord bent, gaan we aan de slag. We wijken nooit van deze prijs af tenzij jij ons vraagt meer voor je te doen. Dan zullen we opnieuw de werkzaamheden aan je voorleggen. Na akkoord gaan we ook daarmee aan de slag. Voor vaste werkzaamheden kunnen we een maandabonnement afspreken. Zo werkt heel OAMKB. Wel zo goed voor je planning.

Ben je ondernemer en geen klant van OAMKB?

Of je (in eerste instantie) alleen fiscaal juridische ondersteuning of advies nodig hebt, of dat je direct je financiële administratie bij ons wilt onderbrengen, je kunt ons  rechtstreeks benaderen via het contactformulier. Of door ons te bellen op 085-3030794 of te mailen naar fiscaal@oambk.nl.

Zoek je als administrateur /  accountant advies voor je klanten?

Je bent van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. We delen graag onze kennis met jou en je collega’s. Van tevoren zullen we altijd afspreken hoe jij de communicatie met je klant het liefste hebt.

Ben je al klant bij OAMKB en zoek je fiscaal juridisch advies?

Je kunt direct contact met ons opnemen of eenvoudig jouw eigen contactpersoon binnen OAMKB vragen dit te doen omdat hij/zij toegang heeft tot alle expertises binnen OAMKB. We werken graag en nauw samen om het beste voor jou en je onderneming te realiseren.